Personvernerklæring

Personvernerklæring:

Denne personvernerklæringen gjelder for Linneahuset AS. Det vil si for nettsidene linneahuset.no. Personvernerklæringen forklarer deg hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvorfor vi gjør det, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Linneahuset AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og behandles via nettsiden linneahuset.no.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Innhenting av personopplysninger:
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider og til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter:
For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere.

Innsyn og retting:
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til hallo@linneahuset.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting:
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i inntil 5 år.

Cookies (Informasjonskapsler):
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Linneahuset AS nettsteder bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet. Ved å benytte nettjenester fra linneahuset.no samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Du kan selv velge om du vil tillate at informasjonskapsler lagres på enheten din eller ikke. Du kan blokkere eller slette informasjonskapsler når du måtte ønske ved å endre innstillingene i nettleseren din.

Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Google Adwords:
Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel:
Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Nyhetsbrev:
Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til deg som har bedt om abonnement via våre nettsider eller du har ett kundeforhold med Linneahuset AS. Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev finner du link til av melding i nyhetsbrevet du mottar. Mailchimp benyttes for utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Kontaktinformasjon:
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til hallo@linneahuset.no