fbpx

Vi er spesialist på rundreiser med fokus på hage og kultur

Linnea Reiser har besøkt verdens vakreste hager helt siden 1995 og har dermed 25 års jubileum i 2020. I dagens samfunn med sterkt miljøengasjement og fokus på naturopplevelser, merker vi en større pågang på våre reiser enn noen gang tidligere. Det er ingen tvil om at naturen står på ønskelisten også når folk skal på ferie!

Vi kombinerer hagekjærlighet med kultur og unik lokalkunnskap, og gir deg en reise gjennom blomstrende hager på inspirerende steder.

Vi har spisskompetanse på skreddersydde spennende og innholdsrike gruppereiser over hele verden hele året. Variasjon og kvalitet er sentralt og i fokus. Det er noe for alle, både eksperten og alle oss andre som er glade i det vakre og i naturen.

Vi skreddersyr kvalitets gruppereiser for aktive voksne til verdens vakreste hager og grønne oaser. Vi kombinerer hagekjærlighet med kultur og unik lokalkunnskap, og gir deg en reise gjennom blomstrende hager på inspirerende steder. Alle kan bli med – enten du er hageekspert eller bare setter pris på vakre naturopplevelser.

Våre lokale samarbeidspartnere er eksperter i sine land og områder og sammen utvikler vi fristende reiser hvor lokalkunnskap står i høysete. Vi setter store krav til våre lokale guiders kunnskaper. De skal bo og arbeide i landet eller området vi besøker, kun da er det mulig å ha oppdatert lokalkunnskap. Teknisk reiseleder fra Linnea Reiser sørger for at våre gjester får en trygg og god reise og som går etter planen. På reise med oss bor og spiser vi godt og variert.

Vi produserer egne grønne kulturreiser. Her på websiden annonserer vi reiser til hele verden fortløpende. Vi skreddersyr også reiser for profesjonelle aktører, hagelag og organisasjoner.

Vi tenker langsiktig og passer på at våre leverandører alltid leverer det som må til for en vellykket opplevelse. Linnea Reiser er et produkt fra Linneahuset AS, tidligere kalt Nordiske Seminarer AS, inngår blant annet merkevaren Linnea Reiser som arrangerte sin første hagereise i 1995. Linneahuset AS er medlem av Reisegarantifondet.

Linnea Reiser står for kvalitet fra A til Å siden 1995.
Vi skreddersyr kvalitetsreiser til noen av verdens vakreste hager og grønne oaser.
Hos hagereisespesialisten Linnea Reiser er hver eneste hage utsøkt og håndplukket.

Våre reiseledere

Sylvi Hollstedt

Daglig leder / reiseleder

Gründer og daglig leder i Linnea Reiser. Etter godt over 20 år med hagereiser er Sylvi kanskje den i Norge som har besøkt flest prakthager rundt omkring i verden. Når hun ikke er på hagereise, steller hun gjerne i egen hage.

+47 918 30 575
sylvi@linneahuset.no

Arild Sandgren

Reiseleder

Redaktør og hageekspert i bladet Hagen for Alle, foredragsholder og fagbokforfatter av blant annet hagebøker. Arild kommer opprinnelig fra Vestlandet, men bor nå i et gammelt hus med en 1,5 mål stor hage i Sætre ved Oslofjorden.

+47 - 924 45 563
arild@linneareiser.no

Tommy Tønsberg

Reiseleder

Gartner, forfatter og foredragsholder, både i Norge og i utlandet. Han har tidligere jobbet mange år i Det norske hageselskap og driver nå en liten staudeplanteskole. Har skrevet seks hagebøker og har en stor besøkshage på småbruket i Nannestad.

Marlen Foseid

Reiseleder

Gartner, forfatter og foredragsholder, både i Norge og i utlandet. Han har tidligere jobbet mange år i Det norske hageselskap og driver nå en liten staudeplanteskole nord for Oslo. Har skrevet seks hagebøker og har en stor besøkshage på småbruket i Nannestad.