fbpx

BLI KJENT MED HAGEREISESPESIALISTEN

Vi tar deg med til verdens vakreste hager

Sylvi Hollstedt er nok den nordmann som har besøkt flest hager. Iallfall flest av verdens vakreste hager. Sylvi har skreddersydd hagereiser i 25 år i år. Den første hagereisen var til den franske riviera i samarbeid med Hageselskapet. I jubileumsåret 2020 tilbyr Linnea Reiser 15 ulike hagereiser.

Hvordan kom du på å begynne med hagereiser i Norge?

Jeg har bestandig vært både hageinteressert og glad i å reise. Jeg tenkte at kan man drive med hagereiser i utlandet, kan man vel også gjøre det i Norge. Vi bor kanskje i et land med lang vinter, men hagegleden er utrolig stor: En reise med oss gir inspirasjon man kan bruke i egen hage når sommeren kommer samt blomstrende reiseminner man kan ta med inn i den lange norske vinteren. Selv om «verdens vakreste hager» er hovedingrediensen i turene våre, byr reisene våre på mye annet spennende også. Vi håndplukker alt fra landsbyidyllene vi stopper opp i til restaurantene vi spiser på for å gi en god kulturopplevelse.

«Vi i Linneahuset har erfaring fra et grønt reiseliv siden 1995. Vi sørger for å komme inn bak private hageporter, og stopper opp i idylliske miljøer få andre kjenner til.» 

Sylvi HollstedtDaglig leder, Linneahuset AS

Hvorfor dra på tur med Linnea Reiser?

Vi er et personlig og annerledes turopperatør. Litt kjerringa mot strømmen som stopper opp der de andre store reiseaktørene ofte kjører forbi. Dette fordi de har for store grupper som krever for store busser til at de kan kjøre småveiene. Vi konsentrerer oss om mindre grupper hvor folk kan bli ordentlig kjent. Vi sørger for å komme inn bak private hageporter, og stopper opp i idylliske miljøer få andre kjenner til. Og våre reiseledere er erfarne, hyggelige folk som kan hage!

Hva er nytt i årets program?

I fjor arrangerte vi hagetur til Finn Schjøll og Vestfold for første gang. Turen ble utsolgt i løpet av få uker og ble en suksess. I år gjentar vi den turen sammen med andre «kortreiste» hageturer i inn og utland. I tillegg til Norge, besøker vi også England, Frankrike, Italia, Sveits, Skottland, Sverige og Sør-Afrika i løpet av 2020.

Kort og kort tilbyr vi nok en gang en frodig og fargerik reisebukett, slår Sylvi optimistisk fast.

Lev livet mer frodig!