fbpx

Reiseprodukter for et grønt næringsliv

  • Studiereiser
  • Relasjonsreiser
  • Messer og utstillinger
  • Blomstershow
  • Incentive kampanje
  • Seminarer
  • Kurs- og konferanse
  • Foredragsholdere

Vi sørger for billetter til fly, tog, leiebil, buss eller andre transportløsninger - skreddersydd ditt behov. Alt tilpasset arrangementets tema og budsjett. Vi tilbyr konferansefasiliteter som spenner fra det mest avanserte konferansesenter til intime møterom med klassisk atmosfære. Utflukter som skaper et inpirerende avbrekk fra deg faglige. Vi har kontakt med en stab av språkmektige guider som hjelper oss å lose ditt arrangement trygt i havn. Vi har en omfattende kunnskap når det gjelder bordsetting og mat. Helt tilpasset dine ønsker og behov. I tillegg sørger vi gjerne for påmelding, individuell fakturering, websider og andre arrangement tekniske tjenester.

«Vi i Linneahuset har erfaring fra et grønt reiseliv rettet mot profesjonelle siden 1986. Vi har referanser fra bedrifter, butikkjeder, hagelag, fylkeslag og klubber.» 

Sylvi HollstedtDaglig leder, Linneahuset AS

Gruppe- og spesialreiser

De fleste av oss har en hobby eller interessefelt vi brenner ekstra for. Hvor ofte har ikke ideen dukket opp om å oppleve sitt helt private ”Mekka”. Stedet hvor du finner de flotteste, raskeste, høyeste, største eller kanskje mest velsmakende aspekter ved din interesse.

Vi har i en årrekke arranger gruppe- og spesialreiser over hele verden. Reiser som er kommet i stand i et nært samarbeid med folk fra forskjellige miljøer. Messereiser, den årlige reisen, samlinger i foreningen, kunst- og kulturreiser, vin- og gourmetreiser eller ”ut i det blå?”. Våre spesialister følger med som reiseledere og profesjonelle guider gir deltakerne rikelig anledning til å utvide sine kunnskaper.

Incentive reiser og kick-off

Grunnmuren i alle våre arrangementer er at dette skal være noe deltakerene virkelig kunne tenke seg å være med på. Våre incentivreiser og kick-off er derfor nøye komponert i samarbeid med våre oppdragsgivere. De kjenner sidne medarbeidere og kunder best, mens vi vet hva slags muligheter som venter der ute. En nøye gjennomgang av deltakerens interesser, forventninger og tidligere erfaringer, er derfor helt avgjørende for å oppnå en ønsket effekt.

Kreativitet, bransjekunnskap og internasjonalt kontaktnett basert på felles kvalitetsnormer, gir deg en verden full av muligheter. Uansett hva du velger, er du hele tiden sikret et optimalt utbygge både med tanke på reisemål, tema og budsjetter.

Konferanser og seminarer

Oppmerksomhet er en av våre mest begrensede ressurser. Derfor er det viktig at våre kunder og deltakere opplever minst mulig forstyrrende elementer som tar fokus vekk fra det faglige. Som arrangør sørger vi for en grundig kvalitetssikring av alle konferansesteder i inn- og utland både med tanke på mottakelse, innkvartering og teknisk utstyr.

For å bryte opp barrierer er også kulturelle innslag et effektivt virkemiddel. Sammen med våre oppdragsgivere bygger vi opp et program som harmonerer både med deltakerens interesser og arrangementets faglige profil. Vårt mål er at både deltakerne og arrangerer skal føle at de sitter igjen med noe ekstra etter at konferansen er over.